CORFU MARIS BELLOS

Benitses
CORFU MARIS BELLOS Öne Çıkan Resim
CORFU MARIS BELLOS Dış Mekan
CORFU MARIS BELLOS Dış Mekan
CORFU MARIS BELLOS Dış Mekan
CORFU MARIS BELLOS Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
CORFU MARIS BELLOS
Benitses Beach , Benitses

CORFU MARIS BELLOS misafirlere Korfu bölgesinde, banliyöde, Korfu İskelesi ve Ionian Sea ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Glyfada Plajı ile 10,5 mi (17 km) ve Dassia Plajı ile 13,6 mi (21,9 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda CORFU MARIS BELLOS misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Luxury
Luxury Stüdyo Süit
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x