Elli Marina Studios & Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Benitses
Elli Marina Studios & Apartments Genel
Elli Marina Studios & Apartments Öne Çıkan Resim
Elli Marina Studios & Apartments Dış Mekan
Elli Marina Studios & Apartments Dış Mekan
Elli Marina Studios & Apartments Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Elli Marina Studios & Apartments
Benitses Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Benitses

Elli Marina Studios & Apartments misafirlere Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Korfu Deniz Kabuğu Müzesi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Korfu İskelesi ile 9 mi (14,5 km) ve Glyfada Plajı ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Economy
Economy Stüdyo (for 3)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Economy
Economy Stüdyo (for 2)
Economy
Economy Apart Daire, 2 Yatak Odası
Economy
Economy Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x