Cardor Apartments

St. Paul's Bay
Cardor Apartments Genel
Cardor Apartments Genel
Cardor Apartments Öne Çıkan Resim
Cardor Apartments Dış Mekan
Cardor Apartments Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Cardor Apartments
Tourist Street Bugibba , St. Paul's Bay

Bu apart otel misafirlere St. Paul's Bay merkezinde, Malta Klasik Otomobil Koleksiyonu yakınında ve Bugibba Plajı ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Malta Experience ile 12,3 mi (19,8 km) ve Il-Mixquqa ile 5,8 mi (9,4 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir televizyon mevcut. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Kapalı havuz ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafilere kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x