Coral Bay by Dream Escapes

Pointe D'esny
Coral Bay by Dream Escapes Öne Çıkan Resim
Coral Bay by Dream Escapes Dış Mekan
Coral Bay by Dream Escapes İç Mekan
Coral Bay by Dream Escapes Kahvaltı
Coral Bay by Dream Escapes Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Coral Bay by Dream Escapes
Coastal Road , Pointe D'esny

Coral Bay by Dream Escapes misafirlere Pointe D'esny bölgesinde, körfez yakınında, Pointe D'esny Beach ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ile aux Aigrettes ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Blue Bay Plajı (Mavi Körfez Plajı) ile 1,3 mi (2,1 km) ve Ile des Deux Cocos ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x