Astroea Beach Hotel

Pointe D'esny
Astroea Beach Hotel Genel
Astroea Beach Hotel Genel
Astroea Beach Hotel Genel
Astroea Beach Hotel Genel
Astroea Beach Hotel Genel
Image More +48 fotoğraf
Astroea Beach Hotel
Coastal Road , Pointe D'esny

Astroea Beach Hotel misafirlere Pointe D'esny bölgesinde, plajda, Pointe D'esny Beach ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ile aux Aigrettes ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Blue Bay Plajı (Mavi Körfez Plajı) ile 1 mi (1,6 km) ve Ile des Deux Cocos ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak için Etoile De Mer ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalow
Bungalow Garden View
Deluxe
Deluxe Room Sea View
Room
Comfort Room Sea View
Room
Standard Room Garden View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x