Villa Sarbel

Blue Bay
Villa Sarbel Öne Çıkan Resim
Villa Sarbel Dış Mekan
Villa Sarbel Dış Mekan
Villa Sarbel Dış Mekan
Villa Sarbel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Villa Sarbel
CORNER DE PAILLE EN QUEUE , Blue Bay

Blue Bay bölgesindeki bu villa misafirlere plaj yakınında, Blue Bay Plajı (Mavi Körfez Plajı) ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ile des Deux Cocos ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Pointe D'esny Beach ile 1 mi (1,6 km) ve Ile aux Aigrettes ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 8.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri her konaklamada bir kere verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 6 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x