Condominium Hotel Resorts Oliva

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim
Condominium Hotel Resorts Oliva Genel
Condominium Hotel Resorts Oliva Genel
Condominium Hotel Resorts Oliva Genel
Condominium Hotel Resorts Oliva Genel
Condominium Hotel Resorts Oliva Genel
Image More +44 fotoğraf
Condominium Hotel Resorts Oliva
Domaine Janat Azaitoun Palmeraie Rte de Casablanca Ouahat Sidi Ibrahim Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Ouahat Sidi Brahim

Condominium Hotel Resorts Oliva misafirlere Marrakech (Ouahat Sidi Brahim) bölgesinde, Musée Aman pour la Civilsation de l'Eau au Maroc ve Palmeraie Palace Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 8,2 mi (13,2 km) ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda Condominium Hotel Resorts Oliva misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası (Oliveraie or Atlas view)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Oliveraie or Atlas view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x