Colosseo Star

Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Prokopios
Colosseo Star Genel
Colosseo Star Genel
Colosseo Star Genel
Colosseo Star Genel
Colosseo Star Genel
Image More +27 fotoğraf
Colosseo Star
Agios Prokopios Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Prokopios

Colosseo Star konaklamanızda Naxos bölgesinde, havaalanı yakınında, Agios Prokopios Plajı ve Agia Anna Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Plaka Plajı ile 2,7 km (1,7 mi) ve Naxos Limanı ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede.

Colosseo Star misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 10 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire
Family
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x