Birikos Studios & Apartments

Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Prokopios
Birikos Studios & Apartments Genel
Birikos Studios & Apartments Genel
Birikos Studios & Apartments Öne Çıkan Resim
Birikos Studios & Apartments Dış Mekan
Birikos Studios & Apartments Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
Birikos Studios & Apartments
Agios Prokopios Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Prokopios

Birikos Studios & Apartments misafirlere Naxos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naxos Limanı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Parikia Limanı ile 23,3 mi (37,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden View Studio
Superior
Superior Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x