Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia

Es Canar
Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia Öne Çıkan Resim
Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia Oda Manzaraları
Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia Oda Manzaraları
Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia Oda Manzaraları
Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia Banyo Tipleri
Image More +27 fotoğraf
Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia
Calle Pou Roig, nº 1 Playa Es Canar , Es Canar

Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, plajda, Playa de Es Canar ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Cala Nova ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Playa de Talamanca ile 12 mi (19,4 km) ve İbiza Limanı ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Leonardo Royal Ibiza Santa Eulalia misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

365 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya su kaydırağı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda (Sextuple)
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Quadruple)
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x