Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo

Western Province
Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo Genel
Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo Genel
Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo Genel
Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo Öne Çıkan Resim
Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo
320 Colvin R De Silva Mawatha (Union Place) , Western Province

Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo misafirlere Colombo (Colombo 02) bölgesinde, Colombo Kent Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Gangaramaya Tapınağı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nawaloka Hastanesi ile 0,6 mi (1 km) ve Dewatagaha Camisi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Bella Vista Apartments OnThree20 Colombo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x