Citi Hotel

Datça, Muğla
Citi Hotel Genel
Citi Hotel Genel
Citi Hotel Genel
Citi Hotel Genel
Citi Hotel Genel
Image More +56 fotoğraf
Citi Hotel
Iskele Mah. Balikci Sok No: 8 Datça, Muğla

Datça Plajı’na sadece 3 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan ve beldenin restoranlarına, kafelerine ve alışveriş merkezlerine çok yakın bir konumda hizmet veren Citi Hotel’in 28 tane Datça manzaralı odası var.

14 m2 kraliçe yataklı, 28 m2 suit, 17 m2 iki kişilik ve 20 m2 delüks oda seçenekleri sunan otelin odaları ise modern dekorasyonlarla süslü ve buzdolabı, düz ekran televizyon, elektrikli su ısıtıcı, saç kurutma makinesi ve lüks banyo gibi rahat edebileceğiniz pek çok özelliğe sahip.

Butik otelin deniz manzaralı teras restoranında ücretsiz açık büfe kahvaltıların ve deneyimli şeflerin hazırladığı Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin tadını çıkarabilir; Teras barında ise alkollü alkolsüz kokteyller, çay ve kahve çeşitleri bulabilirsiniz.

Hem odalarda hem de otel içinde ücretsiz kablosuz internet kullanabileceğiniz ve özel sigara içme alanlarından faydalanabileceğiniz Citi Hotel’den Datça Limanı 2 km, Datça Feribot İskelesi 10 km, Ovabükü Plajı 20 km, Ulusal Kültür ve Sanat Akademisi 22 km, Kurubük Plajı 25 km ve Palamutbükü Plajı ise 27 kilometre uzaklıkta.

Datça merkezine 0,2 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x