Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort

Kuzey Tayland, Mae On
Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort Genel
Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort Genel
Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort Öne Çıkan Resim
Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort Dış Mekan
Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort Golf
Image More +35 fotoğraf
Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort
167 Moo 2 Onuar Kuzey Tayland, Mae On

Mae On bölgesindeki Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort konaklamanızda, San Kamphaeng Sıcak Kaplıcaları ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 22,9 mi (36,9 km) ve Tha Phae Kapısı ile 23,6 mi (37,9 km) mesafede.

Chiangmai Highlands Golf and Spa Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Ailenin golf tutkunu gol sahasındayken açık havuz ve spor salonu gibi ortalamanın üstünde dinlenme imkânlarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x