Chiang Mai Chomdoi

Su Thep
Chiang Mai Chomdoi Öne Çıkan Resim
Chiang Mai Chomdoi Dış Mekan
Chiang Mai Chomdoi İç Mekan
Chiang Mai Chomdoi Yerinde Yemek
Chiang Mai Chomdoi Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Chiang Mai Chomdoi
9/549 Chom Doi 2 Condominium Suthep , Su Thep

Bu apart otel misafirlere Chiang Mai (Nimman) bölgesinde, Chiang Mai Üniversitesi ve MAYA Lifestyle Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Tha Phae Kapısı ile 3 mi (4,9 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 9.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
1 Bedroom Condo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x