Charoen Hotel

Isan, Udon Thani
Charoen Hotel Genel
Charoen Hotel Genel
Charoen Hotel Genel
Charoen Hotel Öne Çıkan Resim
Charoen Hotel Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Charoen Hotel
549 Phosri Road A.Muang Isan, Udon Thani

Charoen Hotel misafirlere Udon Thani merkezinde, Central Plaza Udon Thani ve Krom Luang Prachaksinlapakhom Anıtı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tay-Çin Kültür Merkezi ile 0,6 mi (1 km) ve Sanjao Pu-Ya ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Mayfair Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 239 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve karaoke vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Deluxe Twin Room
Grand
Grand Deluxe Double Room
Family
Family Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit
Room
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x