UD Capital

Isan, Mak Khaeng
UD Capital Öne Çıkan Resim
UD Capital Dış Mekan
UD Capital Dış Mekan
UD Capital Dış Mekan
UD Capital Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
UD Capital
38 Khang Amphur Road T.Makkaeng, A.Mueng Isan, Mak Khaeng

Udon Thani bölgesindeki UD Capital konaklamanızda, UD Town alışveriş merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Central Plaza Udon Thani ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Krom Luang Prachaksinlapakhom Anıtı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Tay-Çin Kültür Merkezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 74 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Udon Thani bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 129 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x