Chalets Le Village Suisse

Laurentides (bölge), Val David
Chalets Le Village Suisse Genel
Chalets Le Village Suisse Genel
Chalets Le Village Suisse Genel
Chalets Le Village Suisse Genel
Chalets Le Village Suisse Genel
Image More +95 fotoğraf
Chalets Le Village Suisse
1175 Rue de la Sapinière Laurentides (bölge), Val David

Chalets Le Village Suisse misafirlere Val David bölgesinde, denize sıfır, Val-David-Val-Morin Bölge Parkı yakınında ve Les Jardins du Precambrien ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı bungalov Saint-Sauveur Dağı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Village du Pere Noel ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu bungalovda ayrıca spa küveti ve sezonluk açık havuz sunulmaktadır. Bu bungalovda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x