Sainte-Adèle

Laurentides (bölge), Sainte-Adele
Sainte-Adèle Öne Çıkan Resim
Sainte-Adèle Dış Mekan
Sainte-Adèle Kahvaltı
Sainte-Adèle Mutfak
Sainte-Adèle Havuz
Image More +6 fotoğraf
Sainte-Adèle
280 Rue Seraphin Laurentides (bölge), Sainte-Adele

Sainte-Adèle misafirlere Sainte-Adele bölgesinde, dağda, Au Pays des Merveilles ve Ski Chantecler Kayak Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Saint-Sauveur Dağı ile 8,5 mi (13,6 km) ve Karting Val-Va ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 51 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, Buzdolabı ve Mikrodalga, Bahçeli
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Buzdolabı ve Mikrodalga, Bahçeli
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu, Bahçeli
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x