Hotel Le Petit Lac

Laurentides (bölge), Sainte-Adele
Hotel Le Petit Lac Dış Mekan
Hotel Le Petit Lac Dış Mekan
Hotel Le Petit Lac Dış Mekan
Hotel Le Petit Lac Yerinde Yemek
Hotel Le Petit Lac Oda Düzeni
Image More +38 fotoğraf
Hotel Le Petit Lac
2010 Chemin Pierre Péladeau Laurentides (bölge), Sainte-Adele

Sainte-Adele bölgesindeki Hotel Le Petit Lac misafirlere denize sıfır, Ski Chantecler Kayak Merkezi ve Polar Bear's Club Spa Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Parc de la Riviere Doncaster ile 13,9 km (8,6 mi) ve Les Factories Vallee Saint-Sauveur ile 15 km (9,3 mi) mesafede.

Misafirlere hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için portatif vantilatörler bulunmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x