Hotel Elitsa

Rodop (bölge), Bansko
Hotel Elitsa Genel
Hotel Elitsa Genel
Hotel Elitsa Öne Çıkan Resim
Hotel Elitsa Dış Mekan
Hotel Elitsa Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Elitsa
12 Gotse Delchev Str. Rodop (bölge), Bansko

Hotel Elitsa misafirlere Bansko merkezinde, Paisii Hilendarski Historical Center ve House Museum of Neofit Rilski yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu lüks otel Museum of Otets Paisii Hilendarski ile 0,2 mi (0,3 km) ve Sveta Troitsa Church ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Maisonette
Maisonette (4 people)
Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x