Celebration Suites

Orta Florida, Kissimmee
Celebration Suites Genel
Celebration Suites Genel
Celebration Suites Öne Çıkan Resim
Celebration Suites Dış Mekan
Celebration Suites Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Celebration Suites
5820 W Irlo Bronson Memorial Hwy Orta Florida, Kissimmee

Celebration Suites konaklamanızda Kissimmee bölgesinde, havaalanı yakınında, Eski Şehir Merkezi yakınında Fun Spot America Eğlence Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Falcon's Fire Golf Club ile 2,7 km (1,7 mi) ve Celebration Golf Kulübü ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Bu apart dairede, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 500 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Suite, 1 King Bed and 1 Murphy Bed
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası
Room
Superior Süit, Birden Çok Yatak
Room
Superior Süit, Havuz Manzaralı
Room
Superior Suite, 2 Bedrooms , 2 Bathrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x