Barefoot Suites

Orta Florida, Kissimmee
Barefoot Suites Genel
Barefoot Suites Genel
Barefoot Suites Genel
Barefoot Suites Genel
Barefoot Suites Genel
Image More +71 fotoğraf
Barefoot Suites
2750 Florida Plaza Blvd Orta Florida, Kissimmee

Barefoot Suites misafirlere Kissimmee bölgesinde, ana cadde üzerinde, Eski Şehir Merkezi yakınında ve Walt Disney World® Tatil Bölgesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Disney's Hollywood Studios® ile 4,4 mi (7 km) ve Walt Disney World® Resort ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır. Ücretsiz temalı park ulaşım servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x