Catignano Hotel Ristorante

Apennine Mountains, Padule
Catignano Hotel Ristorante Öne Çıkan Resim
Catignano Hotel Ristorante Dış Mekan
Catignano Hotel Ristorante Kahvaltı
Catignano Hotel Ristorante Kahvaltı
Catignano Hotel Ristorante Kahvaltı
Image More +65 fotoğraf
Catignano Hotel Ristorante
via di Catignano 34 Apennine Mountains, Padule

Catignano Hotel Ristorante misafirlere Gubbio bölgesinde, banliyöde, Porta Romana ve Sant'Agostino Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Funivia Colle Eletto ile 1,8 mi (2,9 km) ve Palazzo dei Consoli ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Catignano misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x