Agriturismo Casella del Piano

Apennine Mountains, Padule
Agriturismo Casella del Piano Genel
Agriturismo Casella del Piano Genel
Agriturismo Casella del Piano Genel
Agriturismo Casella del Piano Genel
Agriturismo Casella del Piano Öne Çıkan Resim
Image More +105 fotoğraf
Agriturismo Casella del Piano
Via Linosa 12 Apennine Mountains, Padule

Gubbio bölgesindeki Agriturismo Casella del Piano misafirlere kırsal bölgede, Porta Romana ve San Francesco Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu çiftlik oteli Sant'Agostino Kilisesi ile 2,5 mi (4 km) ve Funivia Colle Eletto ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Agriturismo Casella del Piano misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x