Hotel San Marco

Apennine Mountains, Gubbio
Hotel San Marco Genel
Hotel San Marco Genel
Hotel San Marco Genel
Hotel San Marco Genel
Hotel San Marco Öne Çıkan Resim
Image More +116 fotoğraf
Hotel San Marco
Via Campo Di Marte, 2 Apennine Mountains, Gubbio

Hotel San Marco size Gubbio merkezinde, San Francesco Kilisesi ile 3 dakika yürüyüş ve Piazza Grande ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Gubbio Roma Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,5 km) ve Teatro Romano ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, 2 Banyolu, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x