Casa Rural Hero

Lanzarote, Tias
Casa Rural Hero Öne Çıkan Resim
Casa Rural Hero Dış Mekan
Casa Rural Hero Dış Mekan
Casa Rural Hero Yerinde Yemek
Casa Rural Hero Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Casa Rural Hero
C/Mardespino, 1 Lanzarote, Tias

Tias bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Jose Saramago Müze Evi ve Lanzarote Golf Resort ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı tatil evi Puerto del Carmen Plajı ile 3,9 mi (6,3 km) ve Pocillos Plajı ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 5 Yatak Odası (2 double and 6 single beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x