Hotel Pocillos Playa

Puerto Del Carmen, Los Pocillos
Hotel Pocillos Playa Genel
Hotel Pocillos Playa Genel
Hotel Pocillos Playa Genel
Hotel Pocillos Playa Dış Mekan
Hotel Pocillos Playa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Pocillos Playa
Burgao, 4-6 Puerto Del Carmen, Los Pocillos

Hotel Pocillos Playa, Tias konaklamanızda, plaj yakınında ve Playa de Matagorda ve Pocillos Plajı ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı otel Playa El Barranquillo ve La Peñita yakınındadır.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurant Hotel Pocillos Playa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 76 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x