Casa Palmare Hotel Apart

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Casa Palmare Hotel Apart Öne Çıkan Resim
Casa Palmare Hotel Apart Klüp/Executive
Casa Palmare Hotel Apart Klüp/Executive
Casa Palmare Hotel Apart Oda Düzeni
Casa Palmare Hotel Apart Oda Düzeni
Image More +33 fotoğraf
Casa Palmare Hotel Apart
Calle 10 Norte esq AV Juarez Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Casa Palmare Hotel Apart size, Playa del Carmen merkezinde Quinta Avenida ve Playa del Carmen Main Beach ile birkaç adım mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Casa Palmare Hotel Apart misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x