The 5th Avenue Hotel

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
The 5th Avenue Hotel Genel
The 5th Avenue Hotel Öne Çıkan Resim
The 5th Avenue Hotel Dış Mekan
The 5th Avenue Hotel Oda Düzeni
The 5th Avenue Hotel Oda Düzeni
Image More +46 fotoğraf
The 5th Avenue Hotel
5a Avenida entre Av. Juarez y Calle 2 Norte Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

The 5th Avenue Hotel size Playa del Carmen merkezinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 5,8 mi (9,4 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili apart dairede misafirlere düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit
Room
Junior Süit, 2 Yatak Odası
Room
Family Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x