Carlsen Residence

Colombo 06
Carlsen Residence Genel
Carlsen Residence Genel
Carlsen Residence Öne Çıkan Resim
Carlsen Residence Dış Mekan
Carlsen Residence Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Carlsen Residence
324 Havelock Road Havelock City , Colombo 06

Colombo (Wellawatte) bölgesindeki Carlsen Residence misafirlere Park Hastanesi ve Raux Brothers ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Isipathanaramaya Budist Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) ve Asokaramaya Budist Tapınağı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda Carlsen Residence misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Mutfak olan 2 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve spa küveti gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Colombo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Apart Daire, 2 Çift Kişilik Yatak (No.1)
Room
Signature Apart Daire (No.2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x