Highbury Colombo

Colombo 05
Highbury Colombo Öne Çıkan Resim
Highbury Colombo Dış Mekan
Highbury Colombo Dış Mekan
Highbury Colombo Dış Mekan
Highbury Colombo Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Highbury Colombo
14/1,Skelton Road , Colombo 05

Highbury Colombo size Colombo merkezinde, Raux Brothers ile 4 dakika yürüyüş ve Isipathanaramaya Budist Tapınağı ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Asokaramaya Budist Tapınağı ile 0,5 mi (0,7 km) ve Park Hastanesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x