City Square

Colombo 05
City Square Öne Çıkan Resim
City Square İç Mekan
City Square İç Mekan
City Square İç Mekan
City Square Oda Manzaraları
Image More +38 fotoğraf
City Square
1, Fonseka Terrace, Havelock Road , Colombo 05

Colombo (Wellawatte) bölgesindeki City Square misafirlere Park Hastanesi ve Isipathanaramaya Budist Tapınağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Raux Brothers ile 0,8 mi (1,3 km) ve Asokaramaya Budist Tapınağı ile 0,8 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x