Cape Vibe182

Route 62, Cape Town
Cape Vibe182 Öne Çıkan Resim
Cape Vibe182 Dış Mekan
Cape Vibe182 İç Mekan
Cape Vibe182 İç Mekan
Cape Vibe182 İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
Cape Vibe182
182 Main Road Sea Point Route 62, Cape Town

Cape Vibe182 misafirlere Cape Town (Sea Point) bölgesinde, Sea Point Promenade ve Milton Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Camps Bay Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Masa Dağı ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

8 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere kuaför, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda, Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x