Camping de Lyon

Büyük Kuzey Lyon, Dardilly
Camping de Lyon Dış Mekan
Camping de Lyon Dış Mekan
Camping de Lyon Dış Mekan
Camping de Lyon Dış Mekan
Camping de Lyon Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Camping de Lyon
Porte de Lyon Allée du Camping International Büyük Kuzey Lyon, Dardilly

Dardilly bölgesindeki Camping de Lyon konaklamanızda, EM Lyon İş Okulu ve Lyon Salvagny Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Groupama Stadyumu ile 17,7 mi (28,5 km) ve Eurexpo Lyon ile 18,9 mi (30,4 km) mesafede.

Kamp alanında misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 71 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve kütüphane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x