Brit Hotel Confort Lyon Dardilly

Büyük Kuzey Lyon, Dardilly
Brit Hotel Confort Lyon Dardilly Genel
Brit Hotel Confort Lyon Dardilly Genel
Brit Hotel Confort Lyon Dardilly Genel
Brit Hotel Confort Lyon Dardilly Genel
Brit Hotel Confort Lyon Dardilly Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Brit Hotel Confort Lyon Dardilly
15 Chemin de Gargantua Büyük Kuzey Lyon, Dardilly

Dardilly bölgesindeki Brit Hotel Confort Lyon Dardilly konaklamanızda, Atelier de Cuisine Gastronomique Jean Marc Villard ve EM Lyon İş Okulu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Groupama Stadyumu ile 18 mi (28,9 km) ve Eurexpo Lyon ile 19,2 mi (30,9 km) mesafede.

Brit Hotel Confort Lyon Dardilly misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Dardilly bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x