B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles

Büyük Kuzey Lyon, Dardilly
B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles Genel
B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles Genel
B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles Genel
B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles Genel
B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles Genel
Image More +49 fotoğraf
B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles
Autoroute A6-Porte de Lyon Allée du Camping International Büyük Kuzey Lyon, Dardilly

B&B Hotel Lyon Nord 4 étoiles konaklamanızda Dardilly bölgesinde, Fourviere Roma Tiyatroları ile 11,2 km (7 mi) ve Lyon Katedrali ile 11,3 km (7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bellecour Meydanı ile 11,8 km ve Lyon Güzel Sanatlar Müzesi ile 12,4 km mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Jardin & Company ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 107 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Dardilly bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3660 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Sigara İçilmez
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Disability)
Room
Family Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x