Camping Alpino

Kuzey Garda Gölü, Malcesine
Camping Alpino Genel
Camping Alpino Genel
Camping Alpino Genel
Camping Alpino Öne Çıkan Resim
Camping Alpino Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Camping Alpino
516 Via Gardesana Kuzey Garda Gölü, Malcesine

Malcesine bölgesindeki bu kamp alanı misafirlere göl üzerinde, Fraglia Vela Malcesine Yelkencilik ve Yat Kulübü ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Torbole Ferry Terminal ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Limone Sul Garda Limanı ile 14,3 mi (23,1 km) ve Consorzio Olivicoltori di Malcesine ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda bu kamp alanı misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu kamp alanında küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x