Hotel Residence Alesi

Kuzey Garda Gölü, Campagnola
Hotel Residence Alesi Öne Çıkan Resim
Hotel Residence Alesi Dış Mekan
Hotel Residence Alesi Dış Mekan
Hotel Residence Alesi Dış Mekan
Hotel Residence Alesi Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Residence Alesi
Via Navene Vecchia 157 Kuzey Garda Gölü, Campagnola

Hotel Residence Alesi konaklamanızda Malcesine bölgesinde, Fraglia Vela Malcesine Yelkencilik ve Yat Kulübü ve Castello Scaligeri ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel San Michele - Baldo Dağı Teleferiği ile 6,1 km (3,8 mi) ve Fiera di Riva del Garda ile 14,5 km (9 mi) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 17 odasında evinizin konforunu yaşayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon ve dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sağlık kulübü, sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Süit, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x