Albergo Navene

Kuzey Garda Gölü, Italian Alps
Albergo Navene Genel
Albergo Navene Öne Çıkan Resim
Albergo Navene Dış Mekan
Albergo Navene Yerinde Yemek
Albergo Navene Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Albergo Navene
via Gardesana 460 Loc. Navene Kuzey Garda Gölü, Italian Alps

Malcesine bölgesindeki Albergo Navene misafirlere göl üzerinde, Fraglia Vela Malcesine Yelkencilik ve Yat Kulübü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Consorzio Olivicoltori di Malcesine ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Castello Scaligeri ile 4,6 km (2,8 mi) ve San Michele - Baldo Dağı Teleferiği ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan La Locanda restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Panoramic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x