Cacha Hotel

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Cacha Hotel Öne Çıkan Resim
Cacha Hotel Dış Mekan
Cacha Hotel Dış Mekan
Cacha Hotel İç Mekan
Cacha Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Cacha Hotel
156/5-9 Petchburi Road, Ratchathewi Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Cacha Hotel size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve Erawan Mabedi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khaosan Caddesi ile 2 mi (3,2 km) ve Pratunam Pazarı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı Cacha Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda
Room
standard room (No window)
Room
Superior Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x