Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi Öne Çıkan Resim
Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi Dış Mekan
Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi Dış Mekan
Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi Kahvaltı
Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi
598 Soi Phayanak, Phetchaburi Road Ratchathewi Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi size Bangkok merkezinde, Siam Paragon Alışveriş Merkezi ve Pratunam Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khaosan Caddesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Zafer Anıtı ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

VELA SOCIETY Hotel VELA be Bangkok Ratchathewi misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

VELA
VELA Balcony Twin
Room
VELA Smart Twin
Room
VELA Suite Room
Room
VELA Balcony King
Room
VELA Smart King

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x