Cabana Fulg de Nea

Centru, Predeal
Cabana Fulg de Nea Öne Çıkan Resim
Cabana Fulg de Nea Dış Mekan
Cabana Fulg de Nea Dış Mekan
Cabana Fulg de Nea Dış Mekan
Cabana Fulg de Nea Kahvaltı
Image More +21 fotoğraf
Cabana Fulg de Nea
Strada Teleferic nr.1 Centru, Predeal

Predeal bölgesindeki Cabana Fulg de Nea konaklamanızda Predeal Ski Area ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Predeal Kayak Merkezi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu villa Bran Şatosu ile 19,3 mi (31,1 km) ve Cantacuzino Kalesi ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Cabana Fulg de Nea misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Predeal bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Apart Daire, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x