Atrium Mountain View

Centru, Predeal
Atrium Mountain View Genel
Atrium Mountain View Öne Çıkan Resim
Atrium Mountain View Dış Mekan
Atrium Mountain View Dış Mekan
Atrium Mountain View Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Atrium Mountain View
Tudor Vladimirescu Street, No,2 Centru, Predeal

Predeal bölgesindeki Atrium Mountain View konaklamanızda, Predeal Ski Area yakınında ve Predeal Kayak Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Bran Şatosu ile 18,6 mi (29,9 km) ve Cantacuzino Kalesi ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Atrium Mountain View misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x