Bright Stylish in Barrio Jara

Asuncion
Bright Stylish in Barrio Jara Öne Çıkan Resim
Bright Stylish in Barrio Jara Dış Mekan
Bright Stylish in Barrio Jara Oda Düzeni
Bright Stylish in Barrio Jara Oda Düzeni
Bright Stylish in Barrio Jara Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Bright Stylish in Barrio Jara
Enrique Solano López esquina Florida , Asuncion

Bu apart daire misafirlere Asunción bölgesinde, havaalanı yakınında, Asuncion Körfezi ve Supermercado Ykua Bolaños 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Mburuvichá Roga Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile 1,2 mi (2 km) ve Manuel Ferreira Stadyumu ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkonlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 36-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x