Barrio Jara's Best Choice

Asuncion
Barrio Jara's Best Choice Öne Çıkan Resim
Barrio Jara's Best Choice Dış Mekan
Barrio Jara's Best Choice Dış Mekan
Barrio Jara's Best Choice Dış Mekan
Barrio Jara's Best Choice İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Barrio Jara's Best Choice
852 San Francisco Entre Patria y Libertad , Asuncion

Bu apart daire misafirlere Asunción bölgesinde, havaalanı yakınında, Asuncion Körfezi ve Paraguay Alman Kültür Enstitüsü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Supermercado Ykua Bolaños ile 1,2 mi (2 km) ve Mburuvichá Roga Cumhurbaşkanlığı Köşkü ile 1,5 mi (2,3 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 35-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcut. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x