Bravo Resorts - Munting Paraiso

Negros Adası, Dauin
Bravo Resorts - Munting Paraiso Genel
Bravo Resorts - Munting Paraiso Öne Çıkan Resim
Bravo Resorts - Munting Paraiso Dış Mekan
Bravo Resorts - Munting Paraiso Dış Mekan
Bravo Resorts - Munting Paraiso Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Bravo Resorts - Munting Paraiso
Bulak Negros Adası, Dauin

Dauin bölgesindeki Bravo Resorts - Munting Paraiso konaklamanızda Dauin Kilisesi ve Belfry ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan resort otel Robinsons Alışveriş Merkezi ile 6,9 mi (11,1 km) ve St Catherine of Alexandria Cathedral ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kaplıca ve açık havuz mevcuttur. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Denize Sıfır
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x