Apartamentos Ros

Santa Eulalia del Rio
Apartamentos Ros Genel
Apartamentos Ros Öne Çıkan Resim
Apartamentos Ros Dış Mekan
Apartamentos Ros Dış Mekan
Apartamentos Ros Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Apartamentos Ros
C/ del Río, 37 , Santa Eulalia del Rio

Apartamentos Ros misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, iskele üstünde, Playa del Rio ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Puig de Missa ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Playa de Talamanca ile 8,6 mi (13,9 km) ve İbiza Limanı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı (2 adults)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı (3 adults)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı (4 adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras (2 adults)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras, Deniz Manzaralı (4 adults+ 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x