Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva
Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments Genel
Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments Öne Çıkan Resim
Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments Dış Mekan
Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments Dış Mekan
Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments İç Mekan
Image More +85 fotoğraf
Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments
Mediteranska Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Budva

Wow Hotel Alltime Montenegro Apartments misafirlere Budva bölgesinde, plaj yakınında, TQ Plaza ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Slovenska Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kotor Körfezi ile 13,9 mi (22,4 km) ve Budva Marina ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 43 inç LCD televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x