Bliss Inn Tunari

București - Ilfov, Tunari
Bliss Inn Tunari Öne Çıkan Resim
Bliss Inn Tunari Dış Mekan
Bliss Inn Tunari Dış Mekan
Bliss Inn Tunari Dış Mekan
Bliss Inn Tunari Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Bliss Inn Tunari
Strada Nicolae Iorga București - Ilfov, Tunari

Bliss Inn Tunari misafirlere Tunari bölgesinde, havaalanı yakınında ve Bucharest Zoo ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 9,8 mi (15,8 km) ve Swan Office Park ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda Bliss Inn Tunari misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Ücretli su parkı gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Junior
Junior Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x