Hotel Aviator Boutique Otopeni

București - Ilfov, Otopeni
Hotel Aviator Boutique Otopeni Genel
Hotel Aviator Boutique Otopeni Genel
Hotel Aviator Boutique Otopeni Genel
Hotel Aviator Boutique Otopeni Genel
Hotel Aviator Boutique Otopeni Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Hotel Aviator Boutique Otopeni
Traian Vuia no. 4 București - Ilfov, Otopeni

Hotel Aviator Boutique Otopeni misafirlere Otopeni bölgesinde, havaalanı yakınında ve Therme Bucharest Spa Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parlamento Sarayı (Palatul Parlamentului) ile 11,3 mi (18,1 km) ve Otopeni Su Parkı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Aviator Boutique restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x